Entrecote

Entrecote met Remouladesaus

Een mooi stuk vlees mag best goed gebakken worden, en geserveerd worden met een minstens net zo mooie saus.

Ingrediënten

De benodigde ingrediënten voor Entrecote met remouladesaus zoals wij dit hierlangs beschrijven. Natuurlijk aan u de keus hiervan af te wijken.

2 eieren
3 zure augurken
1 klein potje kappertjes
1 kop mayonaise
Kopje verse gehakte kruiden
Kopje koffieroom
4 entrecotes a 200 gr
2 eetlepels olie
Peper en zout

Bereiding

1. Kook de eieren gedurende 10 minuten en hak de augurken. Laat vervolgens de kappertjes uitdruipen en maak ze fijn met een vork.

2. Laat de eieren in koud water schrikken, pel ze en hak ze fijn. Doe de gehakte eieren in een kom en doe hier de mayonaise, de kappertjes, gehakte augurk, gehakte kruiden en koffieroom bij en roer het tot een gladde saus.

3. Doe aan beide kanten van de entrecotes olie en grill ze 4-6 minuten aan beide kanten op de barbeque. Een beetje zout en peper over de entrecotes.

4. Dien de saus er apart bij op