-------------------------------
---------------------------------

 

RAWFOOD RECEPTEN

Handboek plantaardige en rauwe voeding
Voeding die voedt, reinigt, beschermt en geneest.


KLIK HIER VOOR MEER INFO
Granaatappel-taartVoor de bodem

2 kopjes (6 uur geweekte) cashewnoten
4 eetlepels agave siroop
half kopje kokosolie
4 theelepels vanille-extract
1/4 theelepel Himalaya zout
4 theelepels citroensap
Meng de cashewnoten in de keukenmachine geheel fijn. Voeg nu de overige ingrediënten toe tot een egaal en glad geheel ontstaat.
Druk alles goed in een springvorm en plaats in de koelkast.

Maak nu de vulling.

Ingrediënten:

3 kopjes cashewnoten, geweekt
1 kop kokosolie
1/2 kopje citroensap
2 eetlepels vanille-extract
1/2 theelepel Himalaya zout
3/4 kop agave siroop
2 kopjes granaatappelsap

Meng alle ingrediënten in de blender glad en giet nu alles in de springvorm.
Zet nu de taart een nacht in de vriezer.
Voor het serveren een uur van te voren uit de vriezer halen en in koelkast plaatsen.
Garneer met verse granaatappel.

Eet smakelijk!
Share |

 

--------

 


LEUKE INFO

Lucuma poeder is een natuurlijke zoetstof die u kunt gebruiken op verschillende manieren het is een bijzonder voedzame fruitsoort. De Lucuma vrucht is enorm rijk aan antioxidanten, waaronder betacaroteen.
Lucuma-poeder is zeer zoet van smaak en een ideale suiker-vervanger. Lucuma bevat koolhydraten, vezels, vitaminen (B1, B2, B3 en B5) en mineralen (ijzer kalium, calcium en fosfor). Het is eenvoudig door smoothies te mengen. Lucumabomen kunnen 500 jaar oud worden en op die leeftijd nog steeds vruchten voortbrengen! Lucuma wordt door de plaatselijke bevolking ook wel “Inca goud” genoemd.


Droogautomaat voor het drogen van fruit groenten ed.

Meer info klik hier

 

RAW +

 

Goji bessen behoren tot de groep superfoods en worden in China ook wel happy berries genoemd. Een klein handje per dag is genoeg om een positief effect op de gezondheid te verkrijgen. De hoge dosering antioxidanten en vitamines zorgt voor een betere weerstand, en de bessen hebben een gunstig effect op de werking van organen zoals de nieren en de lever.

Goijibessen bestaan al eeuwen.

Superfoods zijn al eeuwenoud. Van granen, bessen en zaden zijn de geweldige eigenschappen in de laatste jaren opnieuw 'ontdekt'. Puur natuur en uiterst gezond. Welke superfoods zijn er, wat zijn de gezonde kenmerken en hoe gebruik je het in de keuken? Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon laten zien hoe je met goji-bessen, chiazaad, rauwe cacao en vele andere ingrediënten de lekkerste gerechten maakt. Per recept lees je waarom het gerecht goed voor je is. Een toegankelijke en praktische kennismaking met een scala aan heerlijke en gezonde, nieuwe ingrediënten.