------------------------------
---------------------------------

 

RAWFOOD NIEUWS

 

Handboek plantaardige en rauwe voeding
Voeding die voedt, reinigt, beschermt en geneest.


KLIK HIER VOOR MEER INFO


_________________________
_________________________


Laat voeding uw medicijn zijn, en medicijn uw voeding


De "vader" van de westerse geneeskunde, Hippocrates, vatte het 2500 jaren geleden zo treffend samen: 'Laat voeding uw medicijn zijn, en medicijn uw voeding', daarom is het van groot belang dat je de juiste voedingsmiddelen en voedingstoffen tot je neemt hetgeen niet zo makkelijk gedaan is als gezegd.

Helaas is het zo dat de aanwezigheid van vitaminen en mineralen in vele soorten groenten erg achteruit is gegaan soms wel tot meer dan 50 procent!
Een en ander heeft vooral ook te maken met hoe de grond bewerkt wordt. veel pesticiden maar ook door het injecteren van mest (uit de bio-industrie) direct in de landbouwgrond. Dit is zo scherp dat het directe schade oplevert voor het bodemleven. Dieren die daar in die bodem leven, kunnen dit nauwelijks overleven en dus kan deze bodem ook niet meer natuurlijk gehouden worden.
LEES MEER

_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________

LEUKE INFO

Rawfood weetje Een belangrijk superfood is raw cacao. Biologische Cacao Nibs komen van de cacaoboom die groeit in het tropische regenwoud gebied. Cacao Nibs zijn niet alleen lekker maar ook erg gezond. Ze hebben een rijke, intense cacao smaak. Cacao Nibs zijn de puurste vorm van chocolade.Door de vele voedingsstoffen zoals antioxidanten vezels enzymen en mineralen zijn cacaobonen het perfecte gezonde tussendoortje. Je kunt ze verwerken in een diversiteit aan recepten.

Mangos zitten vol met Vitamine A en Calcium! 

 

RAW +

 

Neem twee zonnebloempitten en rooster er één, dan bevatten ze nog steeds dezelfde voedingsstoffen. Maar plant je ze beide in de aarde, dan zal alleen de onverhitte zonnebloempit wortel schieten en uitgroeien tot zonnebloem. Om deze levenskracht gaat het bij rawfood.
Zonnebloemen

Een dieet van rauw voedsel is een gezonde manier om te ontgiften, de huid te reinigen, gewicht te verliezen en er stralend uit te zien. Maar wie heeft er nu tijd om onbekende ingrediënten te zoeken en elke dag bewerkelijke recepten te bereiden? Dat is niet nodig: Rauw & Gezond bevat alle informatie die u nodig hebt om te profiteren van het goede van rauw voedsel.Lees hier verder