------------------------------
---------------------------------

 

RAWFOOD NIEUWS

 

Handboek plantaardige en rauwe voeding
Voeding die voedt, reinigt, beschermt en geneest.


KLIK HIER VOOR MEER INFO
Suiker is ongezond en verslavend, rawfood is altijd suikervrij

Veel wetenschappers hebben er al voor gewaarschuwd; suiker.
Suiker is erg slecht voor de gezondheid en zeer verslavend. Vele producten (behalve rawfood) bevatten vaak veel verborgen toegevoegde suikers.
De GGD in Amsterdam pleit nu voor maatregelen.

"Net als alcohol en tabak is het eigenlijk een drug. Gebruikers moeten dus gewezen worden op de gevaren", zo stelt Paul van der Velpen, directeur van de GGD in Amsterdam. Hij denkt daarbij aan een suikertaks of een wet die bepaalt hoeveel suiker er in een product mag worden verwerkt. "Ik zie bijvoorbeeld voor me dat er net als bij roken stickers op frisdranken en zoete producten komen met de waarschuwing dat suiker verslavend werkt en slecht voor de gezondheid is"

Ook meent hij dat zorgverzekeraars beter een verslavingstherapie zouden kunnen aanbieden aan mensen met overgewicht in plaats van diëten. "Suiker is de gevaarlijkste drug van deze tijd en ook nog overal en makkelijk te verkrijgen."

Goed om te weten dat rawfood ALTIJD suikervrij is.Share |

 

--------

 

LEUKE INFO

Rawfood weetje Een belangrijk superfood is raw cacao. Biologische Cacao Nibs komen van de cacaoboom die groeit in het tropische regenwoud gebied. Cacao Nibs zijn niet alleen lekker maar ook erg gezond. Ze hebben een rijke, intense cacao smaak. Cacao Nibs zijn de puurste vorm van chocolade.Door de vele voedingsstoffen zoals antioxidanten vezels enzymen en mineralen zijn cacaobonen het perfecte gezonde tussendoortje. Je kunt ze verwerken in een diversiteit aan recepten.

Mangos zitten vol met Vitamine A en Calcium! 

 

RAW +

 

Neem twee zonnebloempitten en rooster er één, dan bevatten ze nog steeds dezelfde voedingsstoffen. Maar plant je ze beide in de aarde, dan zal alleen de onverhitte zonnebloempit wortel schieten en uitgroeien tot zonnebloem. Om deze levenskracht gaat het bij rawfood.
Zonnebloemen

Een dieet van rauw voedsel is een gezonde manier om te ontgiften, de huid te reinigen, gewicht te verliezen en er stralend uit te zien. Maar wie heeft er nu tijd om onbekende ingrediënten te zoeken en elke dag bewerkelijke recepten te bereiden? Dat is niet nodig: Rauw & Gezond bevat alle informatie die u nodig hebt om te profiteren van het goede van rauw voedsel.Lees hier verder