------------------------------
---------------------------------

 

RAWFOOD NIEUWS

 

Handboek plantaardige en rauwe voeding
Voeding die voedt, reinigt, beschermt en geneest.


KLIK HIER VOOR MEER INFO
Rawfood boekentip: ROX RAUW

Nieuwe levenskracht door bewust te etenFreelance journaliste Roxane Catz, al jaren op zoek naar het perfecte dieet, ontdekte het Rawfood-lifestyle-principe en ging een experiment aan. In zes weken raakte ze zeven kilo kwijt en werd daarnaast ook bevrijd van vele andere obstakels die haar leven tot nu toe beperkt hadden.

De auteur beschrijft op boeiende wijze de lange weg die zij gegaan is, alvorens welbewust en enthousiast te kiezen voor deze voedingswijze.

138 pagina's vol nuttige rawfood informatie, kennisfeiten, onderzoeksresulaten,  verlevendigd met enkele zwartwitte en kleurenfoto's van ingredienten en van de auteur.

KLIK HIER VOOR MEER INFO / BESTELLEN

Share |

 

--------

 

LEUKE INFO

Rawfood weetje Een belangrijk superfood is raw cacao. Biologische Cacao Nibs komen van de cacaoboom die groeit in het tropische regenwoud gebied. Cacao Nibs zijn niet alleen lekker maar ook erg gezond. Ze hebben een rijke, intense cacao smaak. Cacao Nibs zijn de puurste vorm van chocolade.Door de vele voedingsstoffen zoals antioxidanten vezels enzymen en mineralen zijn cacaobonen het perfecte gezonde tussendoortje. Je kunt ze verwerken in een diversiteit aan recepten.

Mangos zitten vol met Vitamine A en Calcium! 

 

RAW +

 

Neem twee zonnebloempitten en rooster er één, dan bevatten ze nog steeds dezelfde voedingsstoffen. Maar plant je ze beide in de aarde, dan zal alleen de onverhitte zonnebloempit wortel schieten en uitgroeien tot zonnebloem. Om deze levenskracht gaat het bij rawfood.
Zonnebloemen

Een dieet van rauw voedsel is een gezonde manier om te ontgiften, de huid te reinigen, gewicht te verliezen en er stralend uit te zien. Maar wie heeft er nu tijd om onbekende ingrediënten te zoeken en elke dag bewerkelijke recepten te bereiden? Dat is niet nodig: Rauw & Gezond bevat alle informatie die u nodig hebt om te profiteren van het goede van rauw voedsel.Lees hier verder